20 jaar Peter, Michel en Ingrid

20 jaar Peter, Michel en Ingrid

Vrijdag 23 december was een speciale dag, want toen werden Peter, Michel en Ingrid in de bloemetjes (en Champagne ;-)) gezet!

20 jaar geleden begon het allemaal met hen en al 20 jaar zetten zij zich volledig belangeloos in voor de club! Reden genoeg dus om hen eens te verrassen met een mooi feest!

Het feest begon met een leuke eigentijdse judo-demo van onze allerkleinsten. Daarna werden onze 3 feestvarkens geprezen en in de bloemetjes gezet door Annick Lambrecht (Schepen van sport),

Jacques Martens (Voorzitter van de Belgische Judobond en ondervoorzitter van de VJF) en onze eigen aller charmantste Liesbeth Everaert. 

Michel zijn judo-verleden valt niet samen te vatten in 2 zinnen. Hij heeft meerdere clubs helpen oprichten, was zelf voorzitter van de Vlaamse Judo Federate en is sowieso van groot belang geweest in de judowereld. Het is een grote eer om iemand als Michel als voorzitter van je club te hebben! Peter is Michel's rechter hand. Zijn soulmate. Iemand waar je altijd kan op rekenen en op terugvallen.

De stille werker achter de coulissen en het lijdend voorwerp tijdens Michels' trainingen ;-). En achter elke grote man staat een sterke vrouw. Ingrid (Michel's wederhelft) is degene die jaren lang er voor gezorgd heeft dat de boekhouding tot in de puntjes correct was! Als Ingrid iets deed kon je er prat op gaan dat het in orde was! Streng maar rechtvaardig, zo is Ingrid.

Na al die lovende woorden voor Peter, Michel en Ingrid was het tijd voor het losse gedeelte. De dorstigen werden gelaafd met cava of met een fruitsapje, de honger werd gestild met overheerlijke broodjes (Bedankt meneer de architect! ;-)

Er werd nog veel nagepraat met alle aanwezige leden en oud-leden. Herinneringen werden weer opgehaald en allerlei leuke anekdotes passeerden de revue.

Peter, Michel & Ingrid zetten in 2017 een stapje terug.

Ingrid laat het secretariaat over aan Wendy, Michel wordt als voorzitter vervangen maar komt wel nog les geven, en op Peter kan de club ook nog altijd rekenen als lesgever.

Peter, Michel en Ingrid, bedankt voor alles!