Fin du saison

Fin du Saison

Na Vriendjesdag, het Sinterklaas-tornooi, de Warmathon, Week tegen Pesten, de Carnaval-Movie-Party, de Paaseitjes-actie, MultiMove, 4 examens voor graadverhoging en de 6 gemeenschappelijke tornooien was het eindelijk tijd voor onze "Fin du Saison!"

Zoals ondertussen de traditie het wil startte we met een gemeenschappelijke training voor alle groepen. Nieuw was dat we deze keer ook de ouders uitnodigden om eens mee op de mat te komen. De kids vonden dit alvast superleuk! Maar voor sommige ouders was het toch wat intenser dan verwacht.  

Na de groepstraining kwam er een woordje van dank, maar waar iedereen vol spanning naar uitkeek was natuurlijk wie de clubkampioenen van dit jaar waren. Voor groep 1 was dit Natan Knockaert, groep 2: Joni Vanhaelemeersch en groep 3: Peter Roels. In de groep "Start 2 judo" ging Sebastien Gyde met de bloemen lopen.

 
Na dit obligate stukje was het dan eindelijk apéro-time! Een glaasje prik of een fruitsapje, een stralende zon en alle leuke verhalen van wat er de afgelopen seizoenen allemaal gebeurd was, zorgden ervoor dat de tijd vloog! De dorst was ondertussen al gelest, maar de honger nog niet gestild. Tijd voor overheerlijke spaghetti à volenté! Eens alle buikjes mooi rond stonden werd er nog een hele tijd door gepalaberd en werden er nieuwe (straffe!) sportieve plannen gesmeed voor het volgende seizoen. Benieuwd of het er effectief van zal komen! 

Wij wensen alle leden, ouders, familieleden, vrijwilligers, ... een deugddoende vakantie toe!

Tot in september!

Het Ippon-team.