Jeugdtornooi Eernegem.

Ondertussen zijn we ook toe aan ons laatste judo tornooi waar we met de club aan deelnemen.

6 judoka's gingen de uitdaging niet uit de weg. De ene had al wat meer wedstrijdervaring dan de andere. Mira, Tibo, Stef en Bram hebben ondertussen al wat kampjes op hun teller waardoor ze al wat zelfzekerder en met minder stress aan hun kampje begonnen.

Van Gaetan en Lieselotte was het respectievelijk hun 1ste en 2de tornooi. Stress, zenuwen en onzekerheid speelden daar dus wel wat mee. Iets waar elke beginnende wedstrijdjudoka door moet. Maar ze hebben zich waardig verdedigd! Onze Gaetan kon zelfs een kampje winnen! Niet slecht voor een eerste keer! Aan onze startertjes: "blijven volhouden, en jullie komen er wel!"

De "anciens" met al wat meer wedstrijdervaring deden het goed. enkel konden zelfs al hun kampjes verzilveren! Op een tornooi worden kleine foutjes natuurlijk snel afgestraft. Een harde leerschool, maar zo weet je meteen ook waar je zwakkere punten liggen en waar je in de training aan moet werken.

We waren tevreden van alle deelnemers. Iedereen heeft het beste van zichzelf gegeven, soms met winst, soms met verlies, maar altijd met de volle inzet!