Heb je links en rechts al wat van judo of onze club gehoord en ben je nieuwsgierig geworden naar hoe die judotrainingen nu juist verlopen?
Je wilt het wel eens proberen, maar je bent nog niet zeker of het jouw ding is?

En wat kost dat nu eigenlijk allemaal?

Op al die vragen vind je hier een antwoord:

Als beginnende judoka kan je genieten van een gratis initiatieperiode.
Deze gratis lessen kan je gewoon meevolgen in sportieve kledij.

Elk nieuw startend lid dat nog geen judo beoefend heeft kan gedurende 1 maand een 4 tal trainingen gratis met ons meetrainen.
Ook tijdens deze gratis proefperiode is men verzekerd!

Smaakt het na deze proefperiode naar meer, dan kan je je inschrijven en mag je je vanaf dan een échte Ippon Ryu Brugge-judoka noemen!

Vind hier jouw promo

Ben je 6, 7 of 8 jaar (U9), dan zit je in de eerste groep en heb je training op woensdag en vrijdag van 17u tot 18u en kan je voor €110 een jaar lang komen trainen.
Ben je 9, 10, 11 of 12 jaar (U13), dan zit je in de tweede groep en heb je training op maandag, woensdag en vrijdag van 18u tot 19u en kan je voor €130 een jaar lang komen trainen.
Ben je ouder dan 12 jaar (+U13), dan zit je in de derde groep, heb je ook training op maandag, woensdag en vrijdag maar dan van 19u tot 20u30. Ook hier heb je voor €130 een jaar lang judo-plezier.
Volwassenen die willen beginnen of herbeginnen met judo, kunnen op maandag van 19u tot 20u30 met een aangepast programma komen trainen voor €90 voor een volledig jaar. Na dit jaar is het de bedoeling aan te sluiten in onze normale werking van 3 trainingen per week.

Elk bijkomend lidmaatschap van hetzelfde gezin krijgt €10 vermindering
 


In dit lidgeld zit de verzekering, de clubbijdrage aan de JV (Judo Vlaanderen) en het lesgeld inbegrepen.

Er zijn wel enkele dingetjes waar men rekening mee dient te houden:
- Zo zijn de gratis initiatielessen enkel voor toekomstige nieuwe leden die nog nooit judo beoefend hebben.
- Als toekomstig nieuw lid kan je ook maar éénmalig van deze promotie genieten. Als je al gratis initiatielessen gevolgd hebt bij een andere club kunnen wij u geen gratis lessen meer aanbieden.
- De laatste gratis les in de periode september - oktober is uiterlijk op 31 oktober. Schrijft men de laatste week van oktober in en zijn er maar 5 lessen meer tot 31 oktober, dan verliest men helaas 3 lessen. Tijdig inschrijven is dus de boodschap!

Heb je toch nog vragen?
Dan kan je terecht bij:


admin@judo-ipponbrugge.be

Tot binnenkort op de mat!

Het Ippon Ryu Brugge-teamIBAN nr: BE75 7380 3796 8751
BIC: KREDBEBB
Ondernemingsnummer: KBO 0842.158.156