MultiMove is het bewegingsprogramma van de Vlaamse overheid. Het heeft tot doel om de motorische ontwikkeling bij kinderen van 4 tot 6 jaarte stimuleren. Ook al noemen wij het soms "kleuterjudo", ze leren er vooral de 12 basisvaardigheden aan zoals rollen, springen, kruipen, klimmen, ...Het aandeel judo is eigenlijk nog heel miniem.

Liesbeth, Wendy, Vicky en Mira hebben hiervoor een speciale opleiding gevolgd en zullen er alles aan doen om uw ukkepuk de tijd van z’n leven te geven!

De MultiMove lesjes bestaan altijd uit 10 lessen, maar op de wettelijke verlofdagen en schoolvakanties nemen we ook een korte break.

Wij kunnen u dit 10-delig lessenpakket aanbieden aan €50. Inschrijven kan online op www.judo-ipponbrugge.be/multimove de vrijdag voor de aanvang van de eerste les.

Om alles vlot en kwalitatief te laten verlopen beperken we het aantal inschrijvingen wel tot 10 deelnemers. Inschrijving is pas geldig na storting van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE75 7380 3796 8751 met de vermelding MultiMove + naam van deelnemer.

Nog vragen? Dan kan je steeds terecht bij "liesbetheveraert@hotmail.com" of 0485 68 01 94

Niet twijfelen! Formuliertje invullen en er gewoon voor gaan!

 

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.