(Re)start to judo

(Re)start to judo

Als ouder breng je trouw één, twee of drie keer per week je kids naar de judotrainingen. En dan zit je daar, te kijken hoe je telgen het er vanaf brengen. Soms gaat het goed, soms wat minder en dan denk je: hier een beetje trekken, daar een beetje duwen, door de knieën gaan, liften en hop, daar ligt 't ie. Zo moeilijk is dat nu waarschijnlijk ook niet. Of toch? Eigenlijk moet ik dat toch ook kunnen!

Als jonge gast heb je ooit ook judo gedaan. Je vond het leuk en je was er eigenlijk ook wel goed in. Maar dan kwamen de hogere studies, je lief werd je vrouw en al vlug bouw je een gezin en een carrière uit. Maar ondertussen staat je huisje er, de kindjes zijn tieners geworden en er komt weer wat vrije tijd vrij. Misschien heb je zelfs je kinderen ook al naar dojo gestuurd en zag je met enig heimwee stiekem jezelf weer op de mat staan. Herinneringen komen naar boven samen met de goesting om daar ook weer te staan. Maar de fysieke zware trainingen, kwetsuren ten gevolge van een hevige randori, nee ... daar sta je niet meer op te wachten.
 
Wel, voor zij die willen starten met judo omdat ze willen doen wat hun kinderen doen, samen dezelfde sport uitoefenen. Voor zij die vinden dat wat beweging hen deugd zou doen en die zichzelf willen leren beschermen ...
 
Voor zij die het ooit gedaan hebben, maar twijfelen om de draad weer op te pikken omdat ze vinden dat ze te oud zijn om tussen die ambitieuze jeugd te staan, het risico op blessures niet durven nemen, en fysiek niet afgepeigerd willen worden ...
 
Voor hen is er nu (Re)Start to Judo! voor volwassenen. We bieden je de kans aan om gedurende één kalenderjaar aan de promo prijs van 90 euro, één keer per week met ons mee te trainen.
 
Fysiek wat minder zwaar, geen randori's met verhoogde kans op kwetsuren, maar wel heel veel techniek en judo plezier!
 
De trainingen gaan elke maandagavond door in onze gevechtssportzaal Tempelhof van 19u tot 20u30
En wie wil kan nog individueel doortrainen tot 21u.

Na dat jaar is het evenwel de bedoeling aan te sluiten in de normale werking van 3 trainingen per week.
Dus niet meer twijfelen, maar gewoon doen!
 
Blauwe gordels, bruine gordels, en hogere graden kunnen op maandag ook komen trainen om hun leerprogramma en kata's in te oefenen.
 
Ons team lesgevers staat u alvast vol enthousiasme op te wachten!
 
Tot dan!
 
Het Ippon Ryu Brugge team.