We hebben er 2 maanden vakantie op zitten. Genoten van het mooie weer in eigen land of buitenland. Genoten van de vrienden om je heen en ja, ook van het chillen en niets doen. Allemaal zeer leuk, maar in september moeten we ons toch wat herpakken. We moeten weer vroeger opstaan, terug naar school of gaan werken en ook op sportief vlak de draad weer oppikken.

Om dat oppikken van die draad wat gemakkelijker te maken hebben we de "September-promo" Vul je het formulier hiernaast in, en voldoe je aan alle voorwaarden, dan krijg je niet 4, maar 8 gratis lessen. Je wordt per mail door ons uitgenodigd om deel te nemen aan je allereerste gratis initiatie. Heb je na deze gratis sessies de smaak te pakken, dan kan krijg je nog eens €10 korting bij je inschrijving!

Wat zijn die voorwaarden dan? De 8 gratis lessen zijn enkel voor personen die nog nooit judo gedaan hebben. Kom je dus uit een andere club, of wil je na een paar sabbatsjaren je herpakken, dan kunnen we je helaas deze promo niet aanbieden. De 8 lessen moeten ook na elkaar genomen worden. Als er dus 3 trainingen in een week zijn, maar je komt maar naar 1 training, dan heb je helaas 2 gratis trainingen laten liggen. Je kan deze 8 opeenvolgende gratis lessen opnemen tot eind oktober.
 

Zijn wij met onze club een judo initiatie komen geven op jouw school, bedrijf of evenement en lijkt judo wel iets voor jou te zijn, vul dan binnen de 30 dagen dit formulier in.

Daaropvolgend zal je een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan je eerste (van de 4) gratis lessen in onze gevechtssportzaal in Sint-Pieters Brugge. Wordt je gevoel bevestigd en je beslist om je in te schrijven bij Ippon Ryu Brugge, dan kan je nog eens -€10 korting krijgen.

Niet twijfelen dus! Formuliertje invullen en er gewoon voor gaan!

 

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.